InfoTurizam

Janu Wellness hotel u Crnoj Gori od 2022. godine

“Janu”, lanac wellness hotela, koji predstavljaju dio Aman Resorts grupacije, imaće fokus na ličnom unapređenju i društvenom povezivanju, a njihovo otvaranje u tri atraktivne svjetske destinacije Crnoj Gori, Saudijskoj Arabiji i Tokiju, predviđeno je za 2022. godinu, objavili su svjetski mediji.

U članku na portalu Globetrender navodi se da se Aman Resorts, sprema da dočeka sestrinski lanac hotela Janu, u kojima će glavni cilj biti zdravlje. Iz ove grupacije smatraju da je upravo takva ideja idealna za post-Covid period, poručujući da je “zdravlje novo bogatstvo”.

Glavna svrha tri nova Janu hotela će biti “wellness uma”, a planirano je otvaranje niza sličnih hotela – cilj je da ih otvore osam tokom prve decenije.

Janu Montenegro biće prvi hotel koji će biti i rezidencijalnog karakteta, kako bi omogućio svojim gostima da uživaju u “Janu stilu zivota” i na duži period.

Janu je zasnovan na vjerovanju da istinski luksuz znači da nikada ne moramo da biramo između ličnog ispunjenja i zadovoljstva. S ovom mišlju, Janu hoteli će imati fokus na stimulaciji uma, tijela i duše.

Svaki hotel će imati veliki broj wellness ustanova, inovativnu opremu za teretane i spa tretmane, uz koje će gosti imati u ponudi i energične grupne časove fitnesa i sesije kojima će ojačati svoj um.

Roland Fasel, glavni rukovodilac u Aman-u, rekao je za britanski “The Telegraph” da Janu hoteli pružaju priliku svojim gostima da rade na spiritualnom i jačanju uma, a u isto vrijeme imaju priliku, ukoliko žele i da uživaju u življim, društvenijim sadržajima.

Prema The Telegraph-u, Janu hoteli će biti veći od Aman-a, sa do 150 soba (za poređenje, najveći Aman hotel je u Tokiju, sa 84 sobe), ali sa manjim spavaćim sobama, što će se odraziti i na cijene boravka, te će boravak u Janu hotelima biti znatno pristupačniji.

Originalni članak dostupan je na https://globetrender.com/2021/01/25/janu-wellness-hotels-saudi-montenegro-tokyo/

Source
montenegro.travel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also
Close
Back to top button