BarDogađajiInfoLokalna zajednicaOstalo z.

TO Bar nagrađuje najljepše novogodišnje izloge

Turistička organizacija Bar će i ove godine organizovati akciju „Najljepši novogodišnji izlog“

Story Highlights
  • Akcijom će biti obuhvaćeni svi izlozi, bez obzira na veličinu i vrstu poslovnog prostora
  • Komisija će od 16. do 26. decembra obilaziti grad i odabrati najljepše
  • Glavne novčane nagrade osvojiće vlasnici tri najljepše ukrašena izloga

Turistička organizacija Bar će i ove godine organizovati akciju „Najljepši novogodišnji izlog“ kako bi vlasnike lokala motivisala da, ukrašavanjem svojih izloga, doprinesu prazničnom raspoloženju u gradu.

Akcijom će biti obuhvaćeni svi izlozi, bez obzira na veličinu i vrstu poslovnog prostora, a komisija će od 16. do 26. decembra obilaziti grad i odabrati najljepše. Kriterijumi su sljedeći: kreativnost, originalnost, primijenjeni kolorit, preglednost, božićni i novogodišnji doživljaj, upotreba dekorativnih predmeta.

Glavne novčane nagrade osvojiće vlasnici tri najljepše ukrašena izloga i to: prvo mjesto 150 €, drugo 100 € i treće 50 €. Osim toga, za sve vas koji se posebno potrudite, TO Bar čuva specijalne nagrade u vidu pohvala i plaketa. U akciji učestvuju i ugostiteljski objekti i to oslikavanjem staklenih površina.

Za obilazak izloga u centralnom dijelu grada nije potrebno prijavljivanje, a za izloge u ostalim mjestima barske opštine potrebno je prijaviti se na tel: 311-633, 311-696 ili u Turističko informativnom birou na Topolici svakog radnog dana od 07-15h.

Novogodišnja čarolija nam nikada nije bila potrebnija.Zato, budite maštoviti i osvojite nagrade!

Source
www.visitbar.org

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button