KulturaMuzika

Rambo Amadeus najavio Interplanetarni koncert

Rambo Amadeus, Svetski Kilotzar (nekada Megatzar), u pratnji benda Five Winnetous održaće Interplanetarni koncert u nedelju, 7. marta, u 20h. Karte za ovaj događaj mogu se kupiti preko platforme ENTRIO.SI.

“Pandemija korona virusa ubrzala je i emancipovala upotrebu informatičkih tehnologija. Kako je svaki koncert zapravo veoma kompleksan skup različitih informacija, sasvim je logično da se sada oslonimo na komunikacione tehnologije i  da napokon, poslije više od godinu dana  održimo ovaj koncert. Vjerujem da ćemo u godinama pred nama, kada opasnost od pandemije prođe, primjenjujući ovu sada pionirsku tehnologiju, doći do svih onim dalekih mjesta na planeti gdje ima naše publike, a gdje po prirodi stvari nismo bili u mogućnosti da držimo koncert na konvencionalan način. Koncert mogu da gledaju sva inteligentna bića u Svemiru, ako hvataju internet sa Zemlje, što uopšte više nije tehnički problem. Nadam se da će ovog puta koncert gledati i neki znatiželjnici koji će se zateći na istom mjestu sa mojom  redovnom publikom i poznavaocima mog opusa, pa će se krug uživaoca u mojoj muzici i stihovima tako povećati. Pripremamo lijep ambijent – pa će koncert biti zanimljiv i za oči i za uši, a publici ostavljam na slobodan izbor kako će tokom koncerta zadovoljavati svoja ostala tri čula”, navodi Rambo Amadeus.

Posle koncerta biće održan Free jazz Session, kao omaž velikom džezeru Sun Ra, i druženje sa Svetskim Kilotzarom lično, za one koji kupe VIP Back Stage karte.

Foto: Ivana Marjanović

Source
balkanrock.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button