BarCrna GoraInfoRegijeTurizam

Turistička organizacija Bar učestvuje na virtuelnoj međunarodnoj turističkoj berzi

Virtuelni susreti, forumi i konferencije održavali su se od 7.00 ujutru do 22.00 časova uveče

Story Highlights
  • Turistička organizacija Bar predstavila je svoju ponudu na jednom od najvećih svetskih turističkih sajmova
  • Tokom sajma predstavnici turističke organizacije Bar održali su preko 50 sastanaka sa najznačajnijim turoperatorima, blogerima, predstavnicima medija
  • Uporedo sa sajmom (WTM) Turistička organizacija Bar dodatno će svoju vidljivost na tržištu Velike Britanije pojačati i kroz kampanju ,koja je u toku, a koja se realizuje u saradnji sa Travel Bulletin-om

Turistička organizacija Bar predstavila je svoju ponudu na jednom od najvećih svetskih turističkih sajmova- “World Travel Market” (WTM) koji se ove godine, nakon 40 godina kontinuiranog fizičkog održavanja u Londonu, po prvi put održao u virtuelnom obliku.

Virtuelni susreti, forumi i konferencije održavali su se od 7.00 ujutru do 22.00 časova uveče, kako bi se uskladile sve vremenske zone.

Tokom sajma predstavnici turističke organizacije Bar održali su preko 50 sastanaka sa najznačajnijim turoperatorima, blogerima, predstavnicima medija prije svega sa tržišta Velike Britanije, ali i sa ostalih emitivnih tržišta, kako bi razmotrili mogućnosti za saradnju na planu promocije za narednu godinu.

Održani su sastanci sa predstavnicima uticajnih globalnih medija među kojima su: National Geographic Traveller, GoNomad Travel, Wanderlust, Luxury Travel Blog, Profi.Travel media company, The Intrepid Guide, HipTraveler, Travel Tab TV, The Independent I drugi.

Takođe održani su i sastanci sa predstavnicima turoperatora među kojima su :Saga Holidays, Beach Tours, JTA Travel Grroup, Oasis Travel, Luxury Events, Lotus Voyager Ltd, Your Tourism Partner,Vosaio Travel Limited, Daily Tours,EST Holiday Ltd, kao i sa brojnim influenserima, blogerima, freelance novinarima i fotografima koji su od važnosti za promociju putem digitalnih kanala.

Uporedo sa sajmom (WTM) Turistička organizacija Bar dodatno će svoju vidljivost na tržištu Velike Britanije pojačati i kroz kampanju ,koja je u toku, a koja se realizuje u saradnji sa Travel Bulletin-om, jednim od najboljih B2B platformi na ovom tržištu. Cilj kampanje je prikupiti što veći broj kontakata značajnih turoperatora, a do sada ih je već značajan broj. Takođe 16.novembra u saradnji sa Travell Bulletin-om je planiran online webinar naše destinacije kako bi se predstavnici medija, turoperatora dodatno informisali o turističkoj ponudi Bara. U pitanju je “Mediteranski webinar” gdje će osim TO Bar svoju ponudu predstaviti i Hrvatska turistička zajednica i Kipar gdje se očekuje veliko interesovanje turoperatora.

Učestvovanjem na jednom od najvećih turističkih sajmova na svijetu, iako virtualnom, pružena je mogućnost predstavljanja turističke ponude opštine Bar kao sigurne destinacije s kvalitetnim proizvodima, objedinjujući prirodne ljepote, kulturu, eno-gastronomiju – koji su izuzetno traženi ove godine.

U okviru virtuelnog štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore svoju ponudu predstavila je i lokalna turistička organizacija Budve, hotelske kompanije HG Budvanska Rivijera, HG Montenegro Stars i Beppler & Jacobson, kao i novi hotel Blue Kotor Bay.

Source
www.visitbar.org

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button