ZabavaZanimljivosti

Sve što znamo o Disney+ TV?

Sve što znamo o Disney+ TV

Pazi se, Netflix! Svjetski poznati streaming servis će imati konkurenciju slijedeće godine, i to jednu koja nije novo ime u industriji. Disney je spreman da pokrene svoj novi streaming servis krajem 2019, ali ovaj nepotvrđeni raspored se odnosi samo na SAD. Streaming servis će se zvati Disney+ TV, usprkos ranijim špelulacijama da će se zvati Disney Play. Američki gledaoci će sigurno gledati Disney plus stream slijedeće godine, ali šta je sa gledaocima iz drugih država? Kompanija ‘’Walt Disney’’ nije još ništa objavila o tome.

Mnogo obožavaoca se pita da li ćemo moći i mi gledati iste Disney filmove putem ove platforme. Srećom, Disney je pun iznenađenja za svoje gledaoce. Predsjednik Disney-a i predsjednik uprave Bob Iger je otkrio da će razvijati nove ‘’Ratove zvijezda’’ i Marvelove akcijske serije. U blockbusteru ‘’Ratovi Zvijezda’’ će predstaviti Cassian Andor-a i njegove avanture prije ‘’Rogue one’’ događaja: ‘’Priča o ratovima zvijezda’’, dok će se MCU (Marver Cinematic Universe) orijentisati prema Lokiju kojeg će glumiti Tom Hiddleston. Osim toga, klasici i bezvremeni omiljeni filmovi kao što su ‘’Monsters, Inc’’ i ‘’High School Musical’’ će također dobiti nove priče. Oh, da li sam pomenuo da će ‘’Captain Marvel’’ također biti ekskluzivno streamovan na Disney plus stream? Sve više razloga da gledate Disney plus stream slijedeće godine!

Trik da dobijete besplatni VPN

Prije nego što nastavimo, zar ne biste željeli da znate kako dobiti dobru VPN uslugu potpuno besplatno?

Ne morate više ništa reći, sa ExpressVPN, možete pristupiti svim njihovim premium uslugama i to da ništa ne platite. Sa njihovom garancijom vraćanja novca u prvih 30 dana, vi ste u dobrim rukama.

Iako postoje i drugi VPN-ovi koji također nude besplatne probe, oni uvijek otežavaju kada želite da poništite pretplatu. ExpressVPN, ipak, čak ni ne postavlja pitanja. Možete reći da ste se predomislili ili da ste čak htjeli samo da ga besplatno isprobate. Oni vam neće uopšte zamjerati!

Sve što vam treba je u ovom linku. Jednom kada ste ga isprobali, jednostavno pozovete njihovu korisničku službu kada ste blizu isteka vaše 30-dnevne probe. Nakon toga, oni vam garantovano odmah vraćaju novac.

Kako dobiti Disney + TV pretplatu

Na žalost, ovo su jedini detalji koje imamo do sada o Disney+ TV. Još nema daljih detalja o planovima za pretplatu. Ipak, ako želite da dobijate novosti o njegovom napretku, možete se prijaviti na Disney+ TV najava web stranici. Za sada ćemo biti strpljivi i čekati dok Disney ne objavi više o svemu tome, i reći ćemo vam kako možete dobiti Disney+ videoteku sličnu onoj u SAD-u, iako ste iz neke druge države. Ne znam da li ste upoznati sa time da Netflix videoteke nisu iste u svakoj državi (natuknica: američke i kanadske videoteke su prava bomba u odnosu na ostale). U slučaju da se to desi sa Disney+ stream također, onda znate šta raditi.

Ako ste korisnik Netflix-a, možda ste upoznati sa globalnim nalogom. On vam omogućava da se konektujete na Netflix bez obzira na to gdje ste, sve dok on nije blokiran u toj državi. Ipak, možete samo pristupiti videoteci za tu državu. Tako, na primjer, ako živite na Balkanu a otputujete u Španiju, još uvijek možete pristupiti svom Netflix nalogu i gledati filmove. Međutim, biće vam prikazani samo Španski filmovi i TV serije jer je to država iz koje nalogu pristupate.

Ipak, mi ne znamo još uvijek zasigurno da li će Disney plus stream imati opciju globalnog naloga za svoje buduće pretplatnike, ali je to moguće. Međutim, također postoji velika vjerovatnoća da će situacija biti ista kao ova opisana gore iznad. Pa onda, koje je najbolje rješenje da gledate Disney+ stream ako niste u SAD-u? Odgovor leži u tri moćna slova: VPN. Uvjeravam vas, to je mnogo bolje nego nabavka globalnog naloga, a plus ima i mnogo drugih pogodnosti. Kasnije ćemo govoriti o svakoj od njih.

Deblokirajte Disney plus stream sa VPN-om

Svaka država ima različit način licenciranja prava za emitovanje filmova, TV emisija i dokumentaraca, te je to i razlog zašto videoteke imaju različite sadržaje. Popularni streaming servisi (a možda će i Disney plus) koriste geo-ograničenja da ograniče čemu možete pristupiti u državi gdje se nalazite. Oni prate vašu IP adresu kako bi doznali vašu lokaciju, i ako su IP adrese vaše države na crnoj listi, onda za vas neće biti gledanja Disney plus.

Sa VPN-om, možete odblokirati Disney+ stream i gledati ga gdje god da ste. Da, čak i ako nemate američku IP adresu. On radi tako što vam dodijeli novu IP adresu i prikrije vašu lokaciju. Sve što treba da uradite jeste da se ulogujete u svoj VPN nalog, povežete se na američki server, i to je sve! Pojavićete se kao da pristupate sadržaju iz Amerike. Možete biti jedan od prvih koji će isprobati slijedeće godine ovu novu streaming uslugu i gledati Disney filmove kao pravi američki lokalac.

Zašto trebate VPN da biste gledali Disney plus stream?

Privatnost i sigurnost. Kako biste se osjećali ako znate da su vaše online aktivnosti praćene, od filmova koje gledate do sadržaja koje pretražujete u svom pretraživaču. Masovni nadzor, hakovanje i špijuniranje sa ozbiljni problemi koji ne bi trebali biti shvaćeni olako. Zaštitite svoje pravo na privatnost i preduzmite dodatne sigurnosne mjere tako što ćete nabaviti VPN. Možda ne znamo trenutno kako će se dobijati Disney plus, ali vam mi možemo reći kako možete gledati Disney+ TV uslugu (i bilo koju drugu streaming uslugu) bez brige za vašu privatnost.

VPN funkcioniše tako što pravi enkriptovani virtualni kanal između vašeg uređaja i Interneta, tako da vaš internetski saobraćaj ide kroz taj tunel zaštićen od radoznalih očiju. I VPN i antivirus alati vas zaštićuju od zlonamjernih softvera, ali VPN skriva vaše podatke dok antivirus štiti vaš uređaj od napada zlonamjernih softvera. To je jeftin ali efikasan način onemogućavanja hakera i agencija za nadzor.

Online anonimnost. Vjerovatno znate da vaš pružalac internetskih usluga (ISP) može vidjeti sve vaše online aktivnosti. Oni mogu čak i namjerno usporiti vašu internetsku brzinu ako vide da koristite previše podataka, kao za streaming ili skidanje podataka. Ako želite da znate kako gledati Disney+ stream anonimno, nabavite VPN. Kao što sam već objasnio ranije, VPN skriva vašu IP adresu tako da apsolutno niko drugi ne može vidjeti vaše online aktivnosti. On vam omogućava online anonimnost jer vaš ISP neće moći vidjeti koje web stranice posjećujete ili šta radite.

Besplatni VPN: Koji je rizik?

Dakle, ne želite da trošite nešto dodatnog novca na VPN pretplatu, i besplatni VPN-ovi su privukli vaš interes? Znam šta mislite: Izdržaću sa dosadnim reklamama ako to znači da ću dobiti VPN besplatno. Ali ja vam kažem, nemojte biti zaslijepljeni sa riječi ‘’besplatno’’, jer vam to može učiniti više štete nego koristi. Osim dosadnih reklama koje besplatni VPN-ovi koriste da zarade novac, oni nisu ni 100% pouzdani. Mogli bi prodati vaše podatke najboljem ponuđaču jer ih vi ne plaćate da vas štite.

Ako želite da saznate kako sigurno gledati Disney+ stream i kako odblokirati Disney+ TV u geo-blokiranim državama, onda nabavite VPN. Mjesečna pretplata je mali iznos za platiti u poređenju sa onime što gubite ako koristite besplatni VPN.

Source
privatnostonline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button