InfoTurizam

One&Only Portonovi otvara vrata 21. marta, prvi gosti stižu 1. maja

Prvi One&Only u Evropi u Kumboru otvoriće vrata za goste 21. marta. Kako piše Radio Jadran, hotel je u završnici izgradnje, a nedavno je uposlio 200 radnika, raznih struka.

Planiramo 21. marta zvanično otvaranje rizorta, međutim, prvog mjeseca, ugostićemo samo predstavnike stranih medijia i travel agente i sve one koji će na najbolji način promovisati One&Only Portonovi, kako bi već od 1.maja svi koji žele biti naši gosti mogli da uživaju u rizortu – ističe za Radio Jadran, generalni menadžer One&Only Portonovi rizorta, Mikele Điraudo.

Gosti koji se očekuju biće iz cijelog svijeta, svi oni koji mogu da uživaju u luksuzu. Kako kaže Điraudo, oni su lojalni fanovi brenda One&Only.

Ponosni smo veoma što smo doveli taj brend u Crnu Goru i Herceg Novi, jer će to otvoriti vrata novoj kategoriji posjetilaca, koji će imati priliku da upoznaju Crnu Goru, Herceg Novi i sam rizort – ističe on.

Kako je rekao, više od 70 odsto zaposlenih je iz Crne Gore, koji su sada na treninzima koje vode profesionalci iz oblasti turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Uposlili smo ih čak dva mjeseca prije otvaranja kako bi imali vremena da savladaju sve što će činiti naš ultra luksuzni servis – objašnjava generalni menadžer One&Only Portonovi rizorta.

Odlaganje otvaranja hotela zbog pandemije koronavirusa imalo je i prednosti, jer, kako kaže Điraudo, bilo je više vremena da novi iz ovog hotelskog lanca istraže čitav ambijent koji ih okružuje.

Istražili smo posebno lokalnu zajednicu i njene stanovnike. Želimo da budemo dio lokalne zajednice. Tako smo ostvarili partnerstva sa pojedincima iz Herceg Novog, Boke i šire koji se bave prehranom, ali i raznim umjetnicima. Oni će dobiti jednu sasvim novu mogućnost da prikažu šta umiju najbolje da rade. Portonovi je već uvezan sa lokalnom zajednicom i One&Only samo nastavlja tu tradiciju – naveo je on.

Čitav Portonovi, vrijedan oko milijardu eura, dizajniran po ugledu na arhitektonski stil i impresivne razmjere starih venecijanskih palata, postaje istovremeno sinonim za nautičku oazu s 238 vezova, sa brojnim unutrašnjim i vanjskim bazenima.

Onda dolazi otvaranje One&Only Portonovi resorta kao prekretnica za ovaj lanac koji nastavlja proširenje ultraluksuznog portofolia na nove destinacije širom svijeta.

Sve One&Only Portonovigostinske sobe, apartmani i vile dizajnirane su tako da gosti mogu uživati u pogledu na okolnu marinu, zaliv i planine.

Resort će ponuditi i dvije privatne vile: trosobnu Villa One (463m² unutrašnjeg i 1.750m² vanjskog prostora) i dvosobnu Villa Two (218m² unutrašnjeg i 930m² vanjskog prostora). Svaka vila je smještena u privatnom vrtu s bazenom za hidroterapiju i prelijepim pogledom. Takođe je na raspolaganju tim kuvara i posluge.

Brojne aktivnosti za goste svih uzrasta će biti dostupne širom resorta, uključujući KidsOnly za djecu i OneTribe za tinejdžere. Teniski klub s dva osvijetljena terena koji vodi Tipsarević Luxury Tennis, na čelu s proslavljenim tenisačem Jankom Tipsarevićem, pružiće vrhunske sadržaje za ljubitelje tenisa na svim nivoima, dok će vrhunski fitness centar omogućiti privatne treninge, kao i satove pokreta i vježbi, uz najsuvremeniju Technogym™ opremu.

One&Only Private Homes će ponuditi pristup privatnoj pješčanoj plaži i pristaništu, individualnim bazenima i venecijanskim dvorištima. Gosti će moći kupiti vile ako žele da im One&Only bude dom.

Source
pobjeda.me

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also
Close
Back to top button