InfoTurizam

NTO predstavlja ponudu turoperatorima i medijima

Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavlja ponudu crnogorske destinacije na online B2B virtuelnom turističkom događaju, namijenjenom turoperatorima i medijima sa tržišta centralne i istočne Evrope.

Predstavnici NTO će danas i sjutra, na događaju pod nazivom Around the world roadshow, putem prezentacija i online sastanaka upoznati turoperatore, agente prodaje i medije sa aktuelnim uslovima putovanja u Crnu Goru, kao i turističkom ponudom destinacije.

Sastancima će prisustvovati neki od najznačajnijih turoperatora i medija među kojima su Mistral HS, Travel Express, Business Traveller Poland, Avialiga, Exit Travel Club, Misja Travel Jan Olczykowski i Pelikan travel“, navodi se u saopštenju.

Iz NTO-s su objasnili da B2B događaj, koji je namijenjen uvezivanju turoperatora sa turističkim destinacijama, organizuje globalno udruženje i marketinška agencija Aviareps, koja radi na umrežavanju avio-kompanija, hotela, turoperatora i turističkih destinacija.

Događaj je okupio 11 izlagača i preko 180 agenata i medija iz Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske, Bugarske, Ukrajine, Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Ta tržišta su posebno značajna za razvoj crnogorskog turizma imajući u vidu da su u 2019. godini ukrajinski turisti ostvarili preko 450 hiljada noćenja, a poljski približno 400 hiljada“, zaključuje se u saopštenju.

Foto: Blue IT / Jovan Jerkov

Source
rtcg.me

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also
Close
Back to top button