InfoTurizam

Kampanja “Wild Soul of Europe – Slow Adventure”: Nastavak promotivnih aktivnosti u Kini

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore nastavlja sa promotivnim aktivnostima na kineskom tržištu u okviru kampanje pod nazivom “Wild Soul of Europe – Slow Adventure”.

Kampanja “Wild Soul of Europe” se odvija u okviru projekta udruženog marketinga Evropske komisije za putovanja (ETC), i u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Srbije, a planirana je realizacija promotivnih aktivnosti u SAD-u, Kanadi i Kini.

U okviru promotivnih aktivnosti u Kini, u periodu od 28. januara do 10. februara  ove godine, a u saradnji sa platformom Sina Weibo i internet platformom Weibo, planirana je promocija Crne Gore i Srbije u vidu digitalnog banera. Digitalni baneri su postavljeni na 14 glavnih metro stanica u Pekingu koje, izmedju ostalih, obuhvataju glavne stanice u centru grada, željezničku stanicu i stanicu na glavnom aerodromu.

Kompanija Sina Weibo jedna je od najvećih i najuticajnih platformi u Kini, slična Twitter-u, a promocija na platformi Weibo započela je krajem 2019. godine.

Cilj kampanje je zainteresovati posjetioce za “Slow Adventure” iskustva u Crnoj Gori, a usmjerena je na one koji preferiraju autentična putovanja u prirodi.

Samo je 20 zemalja iz cijelog svijeta dobilo priliku za ovim vidom promocije u kojoj su se, pored Francuske, Njemačke, Malte i Finske našli Crna Gora i Srbija, a vrijednost pojedinačne objave po destinaciji iznosi oko 250.000 eura.

Još jedan u nizu promotivnih događaja gdje je predstavljen projekat Wild Soul of Europe, bio je offline dogadjaj koji je održan 23.januara u predstavništvu kompanije, tačnije internet platforme Qyer.

Qyer je prva kompanija koja se bavi promocijom putovanja i životnog stila, sa ciljem da ohrabri i pomogne kineskim FIT turistima da otkriju svijet kroz sopstveno iskustvo.

Tino Liang, jedan od najuticajnih pisaca na ovoj mreži, boravio je u Crnoj Gori i Srbiji i istakao da se samo u ovim zemljama “može polako uživati u prirodi, razgovarati sa lokalnim stanovništvom, uživati u autentičnoj hrani i osjetiti Wild Soul of Europe”.

Više informacija o aktuelnoj kampanji u Kini dostupno je na zvaničnom veb sajtu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore – www.montenegro.travel.

Source
montenegro.travel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also
Close
Back to top button