AvioCrna GoraTurizam

Da li će Wizz Air, Ryanair, Easy Jet ili neke druge kompanije preuzeti dio letova Montenegro Airlinesa?

Story Highlights
  • Ekipa rentoholic.com je napravila malo istraživanje o niskobudžetnim avio kompanijama, i njihovim potencijalnim linijama
  • Wizz Air takodje saobraća iz Beograda,Frankfurta i Hanovera, Kopenghagena, Sankt Petersburga, Moskve, Pariza, Ljubljane i iz Rima
  • Ryanair takođe saobraća iz Beča, Ciriha, Dizeldorfa, Frankfurta, Hanovera, Kopenhagena, Moskve, Sankt Petersburga, Liona, Pariza i Rima
  • Easy Jet saobraća iz: Beča, Ciriha, Dizeldorfa, Frankfurta, Kopenhagena, Pariza i Rima

Nakon odluke Vlade Crne Gore da ugasi nacionalnu kompaniju Montenegro Airlines, i u narednom periodu otvori novu nacionalnu kompaniju, postavlja se pitanje ko će preuzeti njihove dosadašnje linije. Ekipa rentoholic.com je napravila malo istraživanje o niskobudžetnim avio kompanijama, i njihovim potencijalnim linijama.

Kao što je već poznato Montenegro Airlines je imao direktne linija ka: Beču, Beogradu, Cirihu, Dizeldorfu, Frankfurtu, Hanoveru, Kopenhagenu, Ljubljani, Moskvi, Parizu, Lionu, Rimu i Sankt Petersburgu. Neke linije su bile sezonske, a neke cjelogodisnje.
Krenimo od Wizz air-a Kao što je već poznato, Wizz Air je ove godine pokrenuo letove za Beč, i očekuje se da se letovi opet nastave od kraja marta, odnosno od početka ljetnje avio sezone. Wizz Air takodje saobraća iz Beograda, Frankfurta i Hanovera, Kopenhagena, Sankt Petersburga, Moskve, Pariza, Ljubljane i iz Rima. Gotovo iz skoro svih gradova sa kojima je Montenegro Airlines imao direktne linije.

Ryanair takođe saobraća iz Beča, Ciriha, Dizeldorfa, Frankfurta, Hanovera, Kopenhagena, Moskve, Sankt Petersburga, Liona, Pariza i Rima.

Easy Jet saobraća iz: Beča, Ciriha, Dizeldorfa, Frankfurta, Kopenhagena, Pariza i Rima.

Da li će u bliskoj budućnosti neko od njih preuzeti navedene linije ostaje da vidimo. Nadamo se da će se nakon krize izazvane Covid 19 pandemijom, stanje sa medjunarodnim linijama vratiti na staro i da ćemo početi slobodno da putujemo.

Source
www.rentoholic.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also
Close
Back to top button