FudbalSport

Bogdan Rašo potpisao za Mornar

Story Highlights
  • Mladi defanzivac, koji može da pokriva više pozicija u posljednjoj liniji, a prije svega desnog beka i štopera
  • Pouzdani mladi defanzivac kojem će Mornar biti peti primorski klub je igrao za Igalo, zatim došao u Arsenal
  • Sportski direktor Mitar Novaković još nije stavio tačku na prelazni rok, pa treba očekivati da Mornar dobije još nekog novajliju

Mornar je odlučan da do početka priprema za drugi dio sezone formira tim sa kojim će pokušati da se izbori za povratak u elitni rang.

Barani su to pokazali i tokom novogodišnjih praznika, odnosno posljednjih dana 2020. i prvih dana 2021. godine, kada su angažovali tri pojačanja – Igora Počeka, Danila Bakića i Boška Guzinu.

Ali poput Košarkaškog kluba Mornar, koji je imao transfer ,,bombe“ za oba praznika i u Fudbalskom klubu Mornar rade punom parom i tokom blagih dana. To potvrđuje i činjenica da je pristupnicu potpisao i Bogdan Rašo.

Mladi defanzivac, koji može da pokriva više pozicija u posljednjoj liniji, a prije svega desnog beka i štopera, dogovorio je sve detalje sa čelnicima barskog kluba, pa će u drugom dijelu sezone nositi dres Mornara

– Kada je stigao poziv od ljudi iz Mornara, vrlo brzo smo se dogovorili. Ono što je presudilo da dođem u Mornar su jasni ciljevi kluba koji se podudaraju sa mojim ličnim, a to je plasman u najviši rang crnogorskog fudbala, gdje sam siguran da Mornar i pripada – kazao je za Arenu Bogdan Rašo.

Pouzdani mladi defanzivac kojem će Mornar biti peti primorski klub je igrao za Igalo, zatim došao u Arsenal, gdje je ,,eksplodirao“ i najavio da je riječ o velikom potencijalu. Mnogi prvoligaši tada su ,,bacili oko“ na njega, posebno nakon poziva za mladu reprezentaciju Crne Gore, a Rašo je odabrao Grbalj. Međutim, zbog povrede ramena nije se naigrao, a iako je bio registrovan u prvom dijelu za Bokelj, tek sada čeka povratak na teren…

– Iskren da budem, poziv da dođem u Mornar stigao je u najboljem trenutku za mene, kada se napokon nakon operacije ramena osjećam spremnim da pružim sve od sebe, prvi put od trenutka kada sam zabilježio debi za mladu reprezentaciju Crne Gore, čijem se pozivu nadam i u budućnosti – jasan je Bogdan Rašo.

Mornar je tako nastavio da slaže kockice, a nakon veziste Bakića, te ofanzivaca Počeka i Guzine, Barani su sada dobili pojačanje i u odbrani, što znači da su uspjeli već da osvježe sve linije tima. Međutim, kako saznajemo sportski direktor Mitar Novaković još nije stavio tačku na prelazni rok, pa treba očekivati da Mornar dobije još nekog novajliju do 11. januara, kada će Barani početi pripreme.

Source
pobjeda.me

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button